Opdrachtgever: Mooder Maas, Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum

Locatie: Ooijen – Wanssum, Limburg
Video, timelapse en fotografie: aanleg rondweg, 5 bruggen, diverse kunstwerken, gebiedsontwikkeling en hoogwatergeulen (maandelijkse update video’s en foto’s)
Tijdlijn: November 2017 – December 2020

“Paul is onze huisfotograaf. Hij legt de ontwikkelingen van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum de komende jaren vast. Paul is enthousiast en kan goed overweg met de medewerkers buiten. Hij is er altijd op het juiste moment en op de juiste locatie en hij blijft ons verrassen met de prachtige composities die hij maakt van de werkzaamheden.”

Loes Weemen: Communicatie bij Mooder Maas – Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum (Dura Vermeer – Ploegam)

Elke maand levert Paul, bij ons op het project Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum een fotoverslag en film aan over de werkzaamheden van die periode. De mooiste foto’s en films heb ik inmiddels al zie voorbij komen. Elke keer weer verrast hij ons met topfoto’s. De manier waarop hij zich binnen het werk presenteert is niet alleen professioneel, maar ook zeer prettig. Waar menig medewerker niet zit te wachten om op de foto gezet te worden, geldt voor Paul dat ie door iedereen als “one of the boys” wordt gezien.

Erik Mulder, Veiligheidsdeskundige Dura Vermeer divisie Infra

Paul maakt voor ons project gebiedsontwikkeling Ooijen Wanssum de mooiste opnames op bijzondere plekken en momenten. De wijze van vastlegging van dit mooie project is niet alleen geweldig voor de omgeving en social media, maar ook voor ons zelf.

Ferry van Amstel Hoofduitvoerder Bouwcombinatie Mooder Maas

 

video’s:

Aansluiting brug ‘t Veunderke in Blitterswijck

Maand update: Februari 2019

Maand update April 2019

Info video over het grondverzet in Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum

 

foto’s